Цитати з творів
- Книги є на різний смак – від маленького калічного оповідання до великого роману.
- Президент присягаючи перед усією країною, не буде ж тримати руку, наприклад, на планшеті.
- Книга для людини – це як банан для мавпи чи кістка для собаки.
- З історії можна згадати сечових стрільців.
- У книгах не завжди пишуть правду, але іноді корисно почитати брехню.
- Треба книжки читати для розрівняння мозку.
- Книги – це як роза і протигаз.
- Час іде… я тупію.
- П.Тичина «Як добре те, що липа шелестить».
- Коли, наприклад, читати книгу, то в мозок поступає кров і людина може стати приємним співрозмовником.
- Як хочеться іноді взяти тверду палітурку, приголубити її, відчути аромат, послинити палець і розгорнути. А потім поринути в світ цікавих насолод.
- Книги будуть найкращими друзями для людей, після собак.
- У нас хороша квартира, у батьків хороша робота з хорошою зарплатнею… а у мене хороший атестат. І все це у нас завдяки розуму, що дали нам книжки.
- … іза Закордонних берегів в нашій у Країні, нам нав’язують думку про секс, геїв і разну нечисть.
- В Україні виїшли книжки для дітей дошкільного віку, що може чоловік з чоловіком кохатися і жити в шлюбі…
- Закордон намагає дозволити, щоб ми Українці під ставели свій зад під них.
- Інштеїн (Ейнштейн – авт.)
- … натхне мене на вірне рішення.
- Отже, книга – це не тільки істочнік знань, а навіть запалка для мозгу.
- …взяти Мойсея та його команду з твору Котляревського.
- … молодь деградує з успіхом….
- Діти прогресу розвинені зовсім в іншу сторону.
- Не потрібно тримати вдома велику бібліотеку, бо книжка вас може вижить з дому.
- Книгу можна читати в будь-яких позах.
- …якщо покохати книжку, то можна отримати самозадоволення…
- Навіть Сталін почав революцію, після того, як начитався книжок.
- Перший аргумент. Нам потрібно заборонити ці зорові носії, бо люди уходять в треде ігри.
- На даний час популяція читачів зменшується
Добро пожаловать на Balto-Slavica, форум о Восточной Европе.
Зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем нашим функциям. Зарегистрировавшись, вы сможете создавать темы, отвечать в существующих темах, получить доступ к другим разделам и многое другое. Это сообщение исчезнет после входа.Войти Создать учётную запись

ЗНО
Started By
lana
, июля 06 2013 05:44
Посетителей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных пользователей