Євген Гудзь
Буду першим. Отака є особистість, Євген Олександрович Ніколаєв-Симонов відомий під псевдонімом Євген Гудзь. Якщо насправді, то є не зовсім чесним - Євген більш музикант та "селебріті ін женерал" аніж актер. Проте вважаю головну роль в комедійному мюзіклі Мадонни "Бруд та мудрість" достатньою підставою для окремого повідомлення в темі. З Вікіпедії:
Гудзь народився в Боярці на Київщині у сім'ї Олександра Ніколаєва — м'ясника за професією, і матері, яка належить до сервів. За переконаннями українець. Його батько також грав на гітарі в одному з перших українських рок-гуртів — «Меридіан». Коли Євгенові було 14 років, він і його батько зробили свою першу гітару з фанери, а перші педалі («примочки») — з радіопристроїв. Перші барабани робили з великих металевих рибних банок, які обтягнули шарами скотчу. Гудзь вивчав англійську мову через своїх музичних «наставників», оскільки «у росіян рок завжди був лірикою, який був чудовий та більш просунутий, ніж оригінальний західний рок-н-рол, я думаю. Звичайно, західний рок набагато сильніший, коли мова йде про продуктивність, але російські автори пісень були чемпіонами з написання лірики. Тому, природно, я вибирав наставників, які навчали мене розповідати історію, як Джонні Кеш або Нік Кейв, або Леонард Коен або Шейн МакГоуен з The Pogues. Я вивчав англійську мову через своїх наставників. Вони виглядають як мої дядьки в цьому сенсі». Переїзд Гудзя в США — це довга подорож через Польщу, Угорщину, Австрію та Італію. Гудзь прибув у штат Вермонт, США, у 1992 році як політичний біженець через програму переселення з матір'ю, батьком і двоюрідним братом Йосифом.